Politiske kartofler
(Danish Edition)
(Kindle Edition)

3 products added to cart in last 30 minutes
MRP: ₹449.00 Checkout @ Amazon Last Updated: 13-Jan-2018 06:05:01 pm
✅ Lowest price available on Amazon

Related Categories

Synopsis for politiske kartofler:

Det var året 2022. K.M.C Politisk Parti havde nogle hemmelige tilbagestående folk, der arbejder for festen. De kan kaldes som Benamis. Staten meddelte en demonetisering for at udrydde de sorte penge.

Lakshanan var en benami til K.M.C Politisk parti i mange år. Han havde en opgave at udveksle en stor mængde sorte penge i hvidt. Under opgaverne møder han et problem.

Han bliver forrådt af en person. Lakshanan hader forræderi i sit liv. I mellemtiden får han en anden opgave fra sin overordnede. Det er at få en kaution for et partimedlem, der blev anholdt i en korruptionssag.

Lakshanan opererer fra en fjern beliggenhed uden at komme til den ydre verden. Han styrer mange menneskers liv derfra. En koldblodig morder er også i teamet af Lakshanan. Hans navn er Duruvan. Duruvan udfører arbejdet fra Lakshanan og hans overordnede.

En anden person udgør en loyal assistent til Lakshanan. Hans navn er Adhirayan. Adhirayan støtter Lakshanan i alle hans operationer. Lakshanan, Adhirayan og Duruvan er ikke registrerede medlemmer af K.M.C partiet. Historien kaster lys over, hvordan disse benami folk støtter K.M.C partiets medlemmer uden at have medlemskab i festen.

Når folk spiser fedtholdige kartofler, vil de sandsynligvis få gastrointestinale problemer. Men ønsket om at spise kartofler vil altid være der. På samme måde forårsager disse benamiske folk for mange problemer, men hvis de ikke støtter partimedlemmerne fra bagsiden, kan festen blive opløst.

Derfor arbejder Lakshanan og hans team med fuld frihed til at tage kontrol over deres region. De har ikke nogen særlig regel at operere. De er som nomader.

AuthorBharath Dhanasekaran
BindingKindle Edition
FormatKindle eBook
LanguageDanish
Language TypePublished
Number Of Pages314
Product GroupeBooks
Publication Date2017-07-13
Release Date2017-07-13

Bestsellers in Action & Adventure

Trending Products at this Moment

General information about Politiske kartofler (Danish Edition) Success